آخرین اخبار

دلیل رد کلیات بودجه ۱۴۰۳ چه بود؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار داشت: نرخ بالای مالیات، تناسب نداشتن با برنامۀ هفتم و بحث بازنشستگان که در برنامۀ هفتم مصوب شده بود و دولت منابعی برای آن ندیده بود.

اشتراک گذاری
21 آذر 1402
کد مطلب : 10252

سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار داشت: نرخ بالای مالیات، تناسب نداشتن با برنامۀ هفتم و بحث بازنشستگان که در برنامۀ هفتم مصوب شده بود و دولت منابعی برای آن ندیده بود.

دلیل رد کلیات بودجه ۱۴۰۳ چه بود؟
توازن/به گزارش رویداد۲۴؛  خانه ملت نوشت: رحیم زارع، با اشاره به دلایل مخالفت مجلس با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: برخی موارد بودجه سال آتی نظیر نرخ بالای مالیات‌ها مورد دغدغه نمایندگان مجلس بود.

نماینده مردم «آباده، بوانات، خرم بید و سرچهان» با بیان اینکه عدم تناسب بودجه سال ۱۴۰۳ با برنامه هفتم توسعه یکی از دغدغه‌های اصلی نمایندگان بود، تصریح کرد: همچنین یکی از موضوعات مورد دغدغه نمایندگان، عدم منابع کافی برای افزایش حقوق بازنشستگان در لایحه بودجه بود، چراکه مجلس این موضوع را در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار داده بود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با اشاره به اینکه رد کلیات لایحه بودجه باعث ایجاد همکاری کارشناسی‌تر بین دولت و مجلس برای اصلاح قانون فوق ظرف ۷ روز خواهد شد، بیان کرد: بسیاری از نمایندگان در زمینه منابع هدفمندی یارانه‌ها اعم از یارانه دارو، نقدی و گندم دغدغه داشتند. همچنین بحث سرمایه گذاری‌ها در بودجه ابهاماتی در لایحه داشت و آنچه که در لایحه پیش بینی شده بود مورد قبول همکاران نبود.

وی با بیان اینکه نمایندگان به دنبال شفافیت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ بودند، گفت: رشد محدود حقوق و دستمزد برای کارمندان از جمله دغدغه‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی بود. امیدواریم براساس همکاری یک هفته‌ای که بین دولت و مجلس صورت می‌گیرد، اصلاحات لایحه بودجه انجام شده و بودجه با فروض شفاف تری به مجلس ارائه شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراض نمایندگان به افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در بودجه سال ۱۴۰۳ بیان کرد: این موضوع در برنامه هفتم توسعه نیز از سوی دولت منعکس شده بود که مورد قبول نمایندگان قرار نگرفت چراکه این موضوع بر مردم فشار وارد خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =